Moldován Alexandra vagyok a Virtuális Asszisztens MA megálmodója.

1990-ben születtem Budapesten.
8 évig sportoltam, mint atléta, az iskolai éveim alatt a versmondó versenyek folyamatos szereplője és első helyezettje voltam. 2005-ben Kazinczy-díjra tettem szert.
Emellett logisztikai és kereskedelmi ügyintéző képesítésem van.
Jelenleg online marketinget tanulok, hogy szélesítsem a vállalkozásom tudásának tárát és a szolgáltatásaim kínálatának palettáját. Érzem, hogy végre otthon vagyok.

Mindig is azt vallottam, hogy az írás egyfajta terápiás erővel bír, ezért már tiniként rímekbe foglaltam életem “nagy” eseményeit. Mindig is szerettem írni és vonzott a költészet. Később már a cikkek megírása, online interjúk gyártása. Így született meg kb. 2 éve szárnybontogatásom gyermeke is, a nukuTabu, amivel idén rengeteg új tervem van.

Gyermekvállalás előtti 4 évben dolgoztam a folyamatosan fejlődő Deko-Ratio Zrt-nél mint irodista/recepciós, és az ezt megelőző években a tanulmányaim mellett számtalan színes munkakört kipróbálhattam, természetesen részben azért, hogy pénzt keressek, illetve hogy beleláthassak kicsit a körénk épült életbe, folyamatokba, hogy jobban megismerhessem cégek működését, az emberek egymáshoz való viszonyulását és sok esetben rá kellett jönnöm, ezt lehente jobban is csinálni.

Mivel miután duplán anya lettem, ezért próbáltam egy olyan egzisztenciát felépíteni, amivel a család és a hivatás között kialakítható egyfajta tartható harmónia.
Az elégedettség érzését kerestem.

Nem ismerek lehetetlent. Maximalizmusom kedvező lehet a megbízóimnak, akik számára szeretném megkönnyíteni a cégük/ vállalkozásuk nyereségesebbé tételét, a kitűzőtt céljaik elérését. Mivel szeretem az embereket és magas EQ-m miatt meg is találom velük a közös hangot, ezért nagyon büszke vagyok a gyors kapcsolatteremtő képességemre, ami lássuk be, az üzleti életből sem hiányozhat.

Bővülő, lelkes csapatom segítségével még hatékonyabban tudunk együttműkődni, vállalkozásodat fellendíteni.

Ha érdekelnek a részletek, keress bizalommal és csináljuk együtt JÓL!

Bereczki-Tollas Katalin Virtuális Asszisztens MA meghatározó tagja

A kezdetekben rendkívül megfoghatatlannak tűnt számomra az online asszisztencia világa, hiszen nemrégiben még minden napom úgy kezdődött, hogy becsattogtam az „objektumba”, leültem az irodai forgószékemre és attól függően, mi volt aznapra a terv, egy a- felettesemmel való- rövid megbeszélést követően nekiláttam a napi teendőimnek.

Ez a jelenlegi saját élethelyzetemből és a pandémia okán is megszűnni látszik, mitöbb, be kell lássam/lássuk, hogy ebből fakadóan egyre népszerűbbek az online platformon zajlódó interakciók (lásd: online számlázás –nincs már számlatömb-, online utalás –nem kell többé bemenni Marikához a bankba, hogy elutalja a negyedéves áfabevallást-, online levelezés –bár jómagam az eddigi munkahelyeim révén rengeteg hagyományos levelet adtam postára, lassan már ez is egyre ritkább formája a kommunikációnak- és még sorolhatnám.

Egy dolgot bizton állíthatok: aki nem tartja a lépést, nem tudja felvenni a folyton megújuló világ ritmusát, az bizony lemarad.
No és itt kanyarodnék vissza az online asszisztencia nyújtotta segítő jobbra: ha Te úgy érzed, hogy túl gyors ez neked, nem vagy az a „kocka” típus, de mégis naprakészen és felkészülten szeretnéd menedzselni a vállalkozásod ügyvitelét, Mi vagyunk a megoldás, levesszük a válladról azokat a terheket, amire sem időd, sem türelmed. Részemről ez a fajta munkakapcsolat csakis a win-win alappilérein működtethető. Miért mondom ezt? Mert egyenrangú partnerként dolgozunk össze. Te is vállalkozol, én is vállalkozom.
Számodra elengedhetetlen, hogy a céged zavartalanul működjön, fejlődjön és – itt a lényeg!- az a legszebb az egészben, hogy részemről ugyanez a legfontosabb, hiszen megbízó nélkül a vállalkozásom sem működne, ergo ha a te céged jól szuperál, csak akkor üzemképes a sajátom is. Viszont kétségkívül úgy tudunk eredményesen dolgozni, ha együttműködünk és bizalmat szavazunk egymásnak. Te „ától cettig” átadod részemre azt, amit tudnom kell a vállalkozásodról és a hozzá köthető ügyviteli teendőkről, én pedig azon leszek, hogy a lehető legoptimálisabban kitöltsem az űrjeit.

Tiszta beszéd, egyenes hozzáállás amit nyújtok és elvárok. Számomra különösen fontos, hogy minden este nyugodt lelkiismerettel hajtsam álomra a fejem.